Seamless Security

Hoe goed uw netwerk ook beveiligd is tegen bedreigingen van buitenaf, uw medewerkers blijven een zwakke schakel in uw defensie. Zeker als zij in mindere mate begrijpen hoe de beveiliging van informatie precies werkt. Zodra één van uw mensen met zijn of haar mobiele apparaat per ongeluk een phishing mail opent of een malafide website bezoekt, kan gevoelige data alsnog in verkeerde handen komen.

Voor u is het belangrijk dat u beschikt over technologie waarmee uw medewerkers op de voor hun vertrouwde manier kunnen blijven werken en tegelijkertijd zo min mogelijk fouten maken. Want hoe belangrijk veilige verwerking van gevoelige informatie ook voor u is, uw mensen willen vooral snelheid en efficiëntie en niet te veel stilstaan bij de mogelijke risico’s.

Met mobiele devices van Apple weet u zeker dat uw organisatie op een veilige manier een efficientiëslag kan slaan. De krachtige hardware stelt mensen in staat hun werk nog intuïtiever te doen, terwijl de software (iOS) en de integratie met security oplossingen van Cisco een robuust verdedigingsmechanisme vormen.

Op die manier heeft u als IT’s nauwelijks omkijken naar security, doordat alle beveiligingsmechanismen zijn geïntegreerd in uw MDM-oplossing en exact zo worden geconfigureerd op de devices van uw medewerkers.

 

Artikelen, business cases & downloads.

Mobiele overheid

E-book: De mobiele overheid

In 2014 werd de smartphone voor het eerst meer gebruikt voor internet dan de desktop. De populariteit van de smartphone en tablet is ook binnen overheden niet onopgemerkt gebleven. Exacte cijfers zijn niet bekend, maar ook overheden profiteren massaal van de efficiëntievoordelen van mobiel werken. 

Lees meer

Whitepaper: De ideale mobiele apparatuur voor je bedrijf

Wereldwijd is mobiel internet populairder dan internet via de desktop. In het bedrijfsleven betekent dit dat mobiele apparaten een steeds belangrijkere rol innemen in processen en dat ze een prominente plek krijgen in het IT-beleid.

Lees meer

Waarom mobiele devices de efficiency van overheidsmedewerkers verhogen

De steeds meer toenemende digitale ontwikkelingen hebben de manier waarop we ons werk doen veranderd. Waar je om een kleine taak uit te voeren vroeger naar kantoor moest, kan tegenwoordig alles via een app op je smartphone. 

Lees meer

E-book: 7 uitdagingen van mobiel werken bij de overheid

Betere productiviteit, verhoogde efficiëntie, minder administratie. De voordelen lonken, maar als overheidsmedewerker komt er meer kijken bij het werken met mobiele devices. Met welke uitdagingen hebben zij te maken?

Lees meer

Thuiscontrole met een iPad heeft de toekomst

Als het aan VVD-kamerlid Arno Rutte ligt worden chronisch zieke patiënten binnen drie jaar hoofdzakelijk thuis gemonitord met iPads.

Lees meer

Zorginstellingen ontvangen extra geld voor veilige informatie-uitwisseling

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport investeert in 2019 ruim 39 miljoen euro om digitalisering in de zorg beter te kunnen faciliteren. 

Lees meer

Waarom iOS de beste keuze is voor uw medewerkers

Als organisaties mobiele devices aanschaffen is de keuze bijna altijd dezelfde: iOS of Android? In deze blog geven we u vijf redenen waarom Apple de beste en meest veilige keuze is voor uw organisatie.

Lees meer

iOS: krachtige en gelaagde security voor uw privacygevoelige gegevens

Als het gaat om de beveiliging van gegevens moet u kunnen vertrouwen op technologie. Apple beschikt met iOS over een systeem dat security integreert in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke apparaten.

Lees meer

Privacy & Security Trendrapport

Anno 2018 mogen we gerust stellen dat cybercriminaliteit één van de grootste bedreigingen is voor het succes van uw organisatie, of u nu actief bent in het bedrijfsleven, de zorg, het bankenwezen of de overheid.

Lees meer

Business Case Zorgbalans

Mobiele devices kunnen het werk van zorginstellingen makkelijker en efficiënter maken. Maar er kleven de nodige security risico’s aan mobiel werken en het instellen van de devices kost IT-managers veel tijd. 

Lees meer