Artikelen, business cases & downloads.

Mobiele overheid

E-book: De mobiele overheid

In 2014 werd de smartphone voor het eerst meer gebruikt voor internet dan de desktop. De populariteit van de smartphone en tablet is ook binnen overheden niet onopgemerkt gebleven. Exacte cijfers zijn niet bekend, maar ook overheden profiteren massaal van de efficiëntievoordelen van mobiel werken. 

Lees meer

iOS – een veilig platform voor al uw zelf ontwikkelde in-house apps

Van belastingadviseurs tot douaneambtenaren, overheidsmedewerkers gebruiken steeds vaker apps om de kwaliteit van hun werk te verhogen en de efficiëntie te verbeteren. Maar hoe ontwikkel je overheidsapps die moeiteloos en zonder privacy concerns door overheidsambtenaren in het veld kunnen worden gebruikt?

Lees meer

Waarom mobiele devices de efficiency van overheidsmedewerkers verhogen

De steeds meer toenemende digitale ontwikkelingen hebben de manier waarop we ons werk doen veranderd. Waar je om een kleine taak uit te voeren vroeger naar kantoor moest, kan tegenwoordig alles via een app op je smartphone. 

Lees meer

E-book: 7 uitdagingen van mobiel werken bij de overheid

Betere productiviteit, verhoogde efficiëntie, minder administratie. De voordelen lonken, maar als overheidsmedewerker komt er meer kijken bij het werken met mobiele devices. Met welke uitdagingen hebben zij te maken?

Lees meer